aktiviteter
P å denne siden kan du holde deg oppdatert på aktiviteter, turer ol. som vi arrangerer. Vi legger ut informasjon forløpende. De fleste av våre aktiviteter innebærer enkel servering såfremst annet ikke er oppgitt.

Er det aktiviteter, temakvelder ol. du savner eller ønsker at vi skal arrangerer så er du velkommen til å gi oss beskjed om det. Ser du feil på våre web sider håper vi du gir oss beskjed om det snarest mulig.

MANDAGER OG TORSDAGER
Hobbyverksted fra kl.12.00-16.00. Formålet med hobbyverkstedet er å tilby en meningsfull dagaktivitet eller arbeidstrening for brukere som har behov for det. Her kan deltakere og brukere lære nye hobbyaktiviteter, og mestre noe nytt, eller kanskje lære bort noe de selv kan. Hobbyverkstedet er forankret inn mot Kafe Leóns Hjerterom.

MANDAGER, TIRSDAGER OG TORSDAGER
Lunsjprat fra kl.13.00-14.30. Formål: Et sted hvor mennesker som har opplevd vold, seksuelle overgrep, rus eller psykisk uhelse kan møtes rundt et hyggelig måltid, og dele erfaringer og gi støtte og oppmuntring på veien.

TIRSDAGER
Trivselsgruppe kl.15.00… Formål: Å øke trivselen og forebygge stress, samt redusere belastninger som kan oppstå i forbindelse med psykiske utfordringer og rus. (Fysisk aktivitet som turer, yoga ol)

TORSDAGER
Fellesmiddag
Torsdager i partallsuker serverer vi middag fra kl. 16.30 – 18.00.
Vi koser oss i lag med god mat og gode samtaler rundt bordet. På menyen serveres det pølser, fisk- og kyllingretter og andre smakfulle retter. Vil du delta i forberedelser møter du opp litt før. Har du en god oppskrift eller rett du ønsker å tilberede, kan du gi oss handleliste så kjøper vi inn råvarene som trengs. Bindende påmelding på sms til telefon 997 98 998 /404 83 647 senest dagen før kl. 15.00 eller direkte til medarbeiderne på ATROP. Egenandel kr. 50,-

Aktivitetskveld for barn tredje torsdag i måneden fra kl. 16.00-18.00. Vi drar på kino, spiller spill, lager mat, påskepynt, julepynt og arrangerer diverse ulike aktiviteter. Denne aktiviteten krever påmelding.

Tema/film kveld for voksne første torsdag i måneden fra kl.18.00-20.00.

Grupper
Senteret har periodevis tilbud om relasjonsgrupper for brukerne (4t x 8 uker) og kurs for pårørende av rusavhengige (2t x4 uker). Er du interessert i å delta i en gruppe kan du ta kontakt med en av oss her på senteret, eller be om brosjyre for ytterligere informasjon. Vi vil gi deg informasjon om grupper som er under planlegging eller på vei til å starte opp. Påmelding til relasjonskurser og kurs for pårørende skjer forløpende pr telefon eller e-post og kursene starter opp så snart det er nok påmeldte. Kontaktinfo: Jorun Marie Kveldro, 997 98 998 E-post: jorun@atrop.no