Takk til BUFdir og Regjeringen!

93010008_0_20160208-182609
Vil du være med for å gjøre en forskjell? Bli frivillig da vel!
15. august 2017
holde-hender1
Oppstart av ny relasjon og traumegruppe i Kristiansand.
20. oktober 2017
Resized_20170807_102216

Vi ønsker å rette en varm høsthilsen og stor takk til BUFdir og regjeringen for at Organisasjonen ATROP Støtte & Ettervernsenter kunne bidra til at 71 barn, ungdom og deres foresatte (rep fra Agderfylkene og Telemark) fikk oppleve en minnerik familieferie ved Skallerup feriesenter i Danmark – august 2017 via Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom.

Vi har hatt et kjempefint ferieopphold hvor små og store har storkost seg med grilling, bading, bowling, ridd på hester og deltatt i rebusløype som ungdomsgruppa vant, til ungdommens store fornøyelse :-). Mange gode samtaler og lek mellom barn og voksne har det også blitt skapt rom til under oppholdet. Trygge relasjoner og vennskap uten fordommer er nå under positiv utvikling. ATROPs barn – og ungdomsarbeid fortsetter med opplevelse – og lærerike overnattingsturer til Lindesnes fyr, Bortelid aktivitetssenter og andre månedsaktivteter utover høsten og vinteren :-).

En stor takk og høsthilsen i fra
Romina, Silje Camilla, Selma, Petter, Atle, Jorun Marie, små og store brukere i ATROP.

NB:Bilder som legges ut her og på våre FB sider er skriftlig godkjent av ansatte, voksenkontakter og foresatte.