Sommerferietur til Skallerup i Danmark 2017

kafe_leons_logo
Fagveileder ved Leons Hjerterom 50 % stilling
5. februar 2017
Barndommen er NÅ
Filmkveld – Barndommen er NÅ
8. mars 2017
skallerup 2

For sjette året på rad inviterer ATROP til en 5 dagers ferietur til Skallerup i Danmark fra Fredag 4. aug til tirsdag 8. aug 2017

Målgruppe:
• Barn – og ungdom opp til 16 år som direkte eller indirekte er utsatt for seksuelle overgrep, vold, rusavhengighet eller psykisk uhelse og deres foresatte(må være rusfri)
• Småbarnsfamilier/aleneforsørgere som lever i utfordrende og vanskelige omsorgssituasjoner

Om turen
Skallerup er et populært feriesenter kun 20 kilometer fra Hirtshals. På feriesenteret er det et stort badeland og et mangfold av aktiviteter for hele familien. En kort spasertur fra senteret ligger Klithusgården, en ekte dansk bondegård hvor barna kan ri på ponnier og oppleve både store og små dyr på nært hold.

Vi skal grille og kose oss ved hyttene på kveldstid. De fleste aktiviteter gjør vi i fellesskap men vi legger også opp til at reisefølge blir todelt mht alder og modningsnivå. Det vil derfor være kontaktpersoner fra ATROP Senteret som har ansvar for tilrettelegging og oppfølging av hver sin gruppe under turen.

PRAKTISK INFORMASJON:

Reise:
Avreise fra Kr. Sand: fredag 4. aug kl. 08.00(vi møtes kl.07.00 ved ATROPs lokaler. Adr: Henrik Wergelandsgt 13)
Retur til Kr. Sand: 8. aug ca. kl. 16.00

Landsdekkende:
Kommer du fra en annen landsdel en Sørlandet, og ønsker å bli med på turen, betaler vi reise og en ekstra overnatting mot at du/dere reiser på rimeligst mulig måte og fremlegger kvittering.

Investering:
Turen m/ opphold, mat og aktiviteter er GRATIS for alle barn under 15 år. Ungdommer over 15 må betale en egenandel på kr 500,- og foreldre /foresatt må betale en egenandel på kr. 1400,-. NB: Om barn under 14 år drar alene med oss på tur må fullmakt skjema med nødvendige opplysninger fra foresatte signeres og treffmøter med en ansatt fra ATROP må arrangeres i forkant av turen. Skjema får du tilsendt ved å ta kontakt med ATROP Senteret. Vi anbefaler alle å ha med pass.

Bindende påmelding innen 8. juni eller så lenge det er ledige plasser. NB: I år ser vi oss dessverre nødt for å prioriterer deltakere som ikke tidligere har vært med på ferieturene, da interessen er større enn det vi kan betjene.

Det vil i forkant av turen bli arrangert treffmøter mellom ansatte og turdeltakere, hvor målet er å etablere trygghet, tillit og relasjoner.

Ytterligere informasjon om turen, påmelding eller andre henvendelser får du ved å ta kontakt på tlf: 997 98 998 eller E-post: post@atrop.no